Helle on parasta mitä naiselle voi sattua!

Helle väsyttää ja hikoiluttaa, mutta on sillä yksi aivan mainiokin seuraus. Väitän, että helle on parasta mitä naiselle voi tapahtua!

Helle nimittäin pakottaa hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. 

IMG_6286.JPG

Ensimmäisinä hellepäivinä saavuin lasten kanssa uimarannalle sivistyneesti pukeutuneena. Vaatteiden alla minulla oli uikkarit, mutta en tainnut ekalla kerralla edes käydä kastautumassa. Aika moni muukin äiti näytti valinneen saman linjan päätellen siitä määrästä täyspukeutuneita naisia, joita rantavedessä lasten perässä kahlasi. Jos joku nainen uskaltautui uimaan niin sitten vähintään verhoutuneena sukelluspukua muistuttavaan uima-asuun.

Kroppani bikinikuntokampanja oli mennyt minulta tänäkin vuonna ohi, joten vatsa pömpötti, ja taisi niitä ihokarvojakin näkyä siellä sun täällä (niin kuin meistä jokaisella taitaa näkyä, ellei ole käynyt uimassa saavillisessa vahaa).

Vesi alkoi kuitenkin vetää niin paljon puoleensa, että aika nopeasti jätin rannalla kökkimisen ja sukelsin veteen – ja siitä alkoi minun ja järven tämän kesän pituinen rakkaustarina. Veden jumalaisessa viileydessä on ollut taivaallisen ihanaa lillua ja virkistyä joka päivä.

Jos aluksi vielä mietinkin, peittääkö uimapuku epätäydellisyyteni ja miltä se takapuoleni nyt oikein näyttää, päivä päivältä nämä ajatukset alkoivat jäädä enemmän ja enemmän taka-alalle.

Nyt kun lähden rannalle, voin hypellä pää edellä laiturilta veteen välittämättä siitä, miltä näytän tai miellyttääkö näkymä muita rannalla olijoita. Enhän ole rannalla esittelemässä itseäni vaan nauttimassa lämmöstä ja veden suomasta virkistyksestä sekä pitämässä hauskaa.

Kesän rennoimmat ja hauskimmat hetket olen viettänyt lasten kanssa juuri vedessä: Aamu-uinnilla hiljaisella järvellä, kun muita uimareita ei vielä näy. Uimapatjalla rinnakkain polskien tai hyppylaiturilla veteen pomppien. Mitä kaikkea olisinkaan menettänyt, jos olisin miettinyt jotain niin triviaalia kuin ulkonäköasioita, kun eteeni on tuotu tarjottimella pelkkää kultaa!

Nautitaan siis luonnonvesistä niin paljon kuin pystytään. Ei ne kalat katso! Ja pidetään luonto puhtaana, jotta tätä ihanuutta on tarjolla vielä jatkossakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s