Täydellistä juhannusta!

On se ihanaa, että kesäloma alkaa ja vielä juuri juhannuksena. En aio tehdä yhtään mitään kesälomalla! Aion olla vain ja rentoutua ja nauttia! Olen niin sen ansainnut.

Aion ihan vain viettää laatuaikaa perheen kanssa. Kuunnella tuulen suhinaa puissa, loikoilla auringossa ja olla vaan. Lapsien kanssa vietetään laatuaikaa.

Ensin täytyy tietenkin tehdä vähän valmisteluja. Tänään vietin työpäivän jälkeen kaksi tuntia marketissa etsien juhannusruokia. Huomenna aion jonottaa Alkosta juhannusjuomat. Ylihuomenna teen vain viimeistelyostokset, ja sitten saa mittumaari tulla.

Luonto on niin kaunis! Kerään yötä myöten koivun oksia ja niittykukkia erilaisiin kippoihin ja sijoittelen niitä satunnaisesti ympäri tiluksia. On ne niin kauniita, niistä pitää nyt nauttia. Tai ainakin ottaa kuvia someen. Pitääkin muistaa myös laittaa se saunavihta kauniisti saunakamarin sohvalle, että se näyttää kivalta kuvissa.

Juhannusaaton vietän keittiössä. Loihdin ihania salaatteja ja rentoudun siinä samalla. Nautin keittiön tunnelmasta yksinäni samalla, kun tungen vihanneksia vartaisiin ja pesen perunoita.

Nuuhkin ihania tuoksuja pihalta, jossa aurinko paistaa ja muilla vierailla on tosi kiva juhannusfiilis. On vain vielä ripoteltava suklaahippusia jälkiruoka-annosten päälle, ennen kuin itse ehdin mukaan. No, ehtii sitä ensi vuonnakin.

Juhannuspäivänä riittää tiskattavaa. Rasva ei lähde millään irti astioista järvivedellä. Mutta nautin koko ajan, ja muistan ottaa kuvia instagramiin fairyvaahtoisista käsistäni ja varpaista järvivedessä. Sitten jatkan taas tiskaamista. Kohta täytyykin alkaa taas salaatin teko ja perunoiden pesu. Ei se haittaa, jos en ehdi saunaan. Lomalla on aikaa saunoa vaikka joka päivä!

Juhannussunnuntaina olen vaan. Siivoan juhlinnan jäljet, kerään tyhjät pullot ja pakkaan tavarat autoon, mutta nuuhkin koko ajan kesän tuoksuja ja tunnen olevani luonnon kanssa yhtä. Otan pari kuvaa taivaasta koivun oksien läpi. Tää on niin parasta!

Juhannus on niin kesän kohokohta. Täydellistä juhannusta kaikille! Muistetaan olla rennosti vaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s